0
0
0

Bemutatkozás Vegatoys


Tisztelt Partnerünk és leendő Partnerünk!
 
Szeretettel üdvözöljük a Vega-Impex Kft. játék kereskedői webáruházában. Együttműködünk a hipermarketekkel, nagykereskedésekkel, kiskereskedésekkel és az online kereskedelem résztvevőivel.
Vállalatunk mindent elkövet együttműködésünk gördülékenysége érdekében, ezért született meg online felületünk, hogy termékeink széles skálája áttekinthetővé váljon, megrendelését minél egyszerűbben adhassa le nekünk.
 

Több mint 20 év a játékok világában!

A Vega-Impex Kft immáron több, mint 20 éve van jelen importőrként a magyar játékpiacon.

Képzett szakembereink folyamatosan járják a világot, hogy megtalálják a kiváló minőségű játékokat a legjobb áron. Napjainkban már több mint 2000 referencia közül válogathat kínálatunkban, amelyeket készleten tartunk 10.000m2-es raktárunkban.
 

Saját importos termékeink kedvező árfekvése a kereskedők számára

Kizárólagos magyarországi forgalmazói vagyunk az Educa puzzle családnak, legszélesebb körben kínáljuk a LENA termékeit, forgalmazzuk továbbá a Rolly Toys, az Injusa, a Polesie, a K's Kids, a Paradiso, az ALCO, a LOKO, a Marianplast, a Kid’s Toys, az Unice, a WELLY illetve HTI csoporton belül képviseljük a Smart, Zanussi, JCB brandeket.

1000 m2 áruház és bemutatóterem Gödön

Minden termékünk megtekinthető és elérhető személyesen is 1000 m2-es áruházunk- és bemutatótermünkben, amely viszonteladóink előtt is nyitva áll. Akár előzetes megrendelés leadása nélkül is megvásárolhatja termékeinket
 
Áruházunk címe: 2132 Göd Ady Endre út 104.
 
Áruházunk nyitvatartási ideje:
H-P: 8-17
 
Raktárunk nyitvatartási ideje:
H-Cs: 8-16
P: 8-15
 
Amennyiben kérdése merülne fel, forduljon felénk bizalommal a +36 20 58-976-21-es telefonszámon.
Kiskereskedelmi webáruházunk: www.jatekcsillag.hu